Online Store
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Michal's World
Join Us!Login

Upoznajte Michal

Rođena je 1957. godine u Kibbutzu Naan u Izraelu te unatoč tome što je odrastala u strogom okruženju oduvijek je imala posebnu unutarnju izraženu strast prema svojoj osobnoj viziji koju je odlučila slijediti. Kao mlada djevojka voljela je prekapanje po kutijama u secondhand trgovinama prepunih starih viktorijanskih razglednica i starinski romantičan nakit sa cvjetovima i jarkim bojama. 

1984. udaje se za Meira Negrina, te njihov privatni odnos i međusobno razumijevanje te strasti dovode do osnivanja kompanije i konačnog concepta branda Michal Negrin.   

1988. godine par Negrin lansira svoju prvu kolekciju na otvorenoj izložbi u Tel Avivu koja je promovirala nove talente. Ubrzo nakon toga, otvaraju svoj prvi dućan s potpisom Michal Negrin 1988. godine u poznatoj modnoj ulici u Tel Avivu, poznatoj Shenkin ulici. Trgovina je bila uređena kao ugodan ambijent u kombinaciji raznih maštovitih detalja koji je bio baza za međunarodno širenje branda i concepta.

Customer Service Shipping Returns Knowledge Base
Wholesale Contact Us Store Locator
Change the language to Hebrew Change the language to English Change the language to Russian Change the language to French Change the language to Italian Change the language to Spanish Change the language to Japanese
Privacy / Legal Terms Developed by: WiseGroup | gaga | Zamenhof