Online Store
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Michal's World
Join Us!Login

Michal Negrin u Hrvatskoj

Inspirirana mješavinom starog i novog s izuzetnim kombinacijama boja, Michal Negrin osobno dizajnira svaki komad odjeće i nakita te modnih dodataka, raznih kućnih dekora koji nose njen potpis. Koristi različite tehnike kako bi ostala vjerna svojem neo viktorijanskom i vintage stilu.

 

Njen nakit i odjeća izrađeni su isključivo ručno od najfinijih materijala koji uključuju čipku, svilu, ukrašenu kristalima swarovski sa posebnim otisnutim vintage fotografijama, dok se nakit izrađuje od mješavine metala bez nikla sa swarovski kristalima.

 

 

Za nju radi posebno izabran tim od preko 200 stručnjaka – umjetnika, treniranih osobno od same dizajnerice koji svakodnevno izrađuju i oslikavaju odjeću, modne dodatke  i nakit.

Samo u svojoj kolekciji nakita ima više od 2 000 različitih kreacija: broševa, naušnica, narukvica, ukrasa za kosu, prstenova, medaljona, od najjednostavnijih komada nakita, pa do luksuznih večernjih kratkih ogrlica koje će vas jednostavno ostaviti bez daha.

Kroz njen rad može se vidjeti i osjetiti njena fascinacija romantizmom te prirodom, najčešće koristeći motive cvijeća i drveća. Komadi nakita variraju od ekstravagantnih-trostranih ogrlica sa žutim i crvenim kamenjem ili pak unikatne tradicionalne figure.

Jedna od njenih najizuzetnijih kreacija je ogrlica uz vrat tzv. choker a izrađuje se na način da se na končanoj podlozi ručno postavlja kristal po kristal s kamenjem gdje prevladavaju razne nijanse kristala.

 

Customer Service Shipping Returns Knowledge Base
Wholesale Contact Us Store Locator
Change the language to Hebrew Change the language to English Change the language to Russian Change the language to French Change the language to Italian Change the language to Spanish Change the language to Japanese
Privacy / Legal Terms Developed by: WiseGroup | gaga | Zamenhof