Online Store
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Michal's World
Join Us!Login

Michal Negrin Zagreb

Concept dućan Michal Negrin u Zagrebu smješten je u ekskluzivnom centru Cascade u Tkalčićevoj ulici, na prvom katu.

Kada zakoračite u concept dućan Michal Negrin kao da ste zakoračili u škrinju s blagom.

Žive boje Swarovski kristala na 1000 različitih artikala u svojim kolekcijama odjeće, nakita raznih modnih dodataka, sve te iskre i blještavilo uvesti će vas u jedan očaravajući svijet.

Ogrlice, narukvice, naušnice, prstenje, broševi, igle i kopče za kosu dostupni su u različitim bojama i kombinacijama sa čipkom, staklenim perlama, cameama

te metalnim dijelovima premazanih broncom.

Kolekcije Michal Negrin nude nakit i odjeću za razne prigode. Od dnevnih kombinacija tu su i artikli za mladenke ili za posebne svečane prigode. Sve to omogućava raznolikost kojoj teži svaki kupac te svaka žena može naći ono što joj odgovara. Svaki artikl je izrađen isključivo ručno prema dizajnu koji je izradila i osmislila osobno Michal Negrin.

Concept dućan također nudi i neobične kućne dekore. Svaki taj predmet odražava senzibilitet same dizajnerice a inspirirani su raznim duhovnim temama, tradicionalnim suvenirima, ukrašeni likovima anđela, srca ili cvijeća. Tako možete kupiti i ogledala za kuću, kutije za nakit, kutijice za ruževe, tabakere, slike, okvire ili jednostavno sitnice za svaku žensku torbu.

Michalin talent za detalje možete vidjeti i na odjeći koja je ženstvena, romantična i također ukrašena detaljima kristala, glitterom ili čipkom a što dodatno možete upotpuniti prekrasnim komadom nakita. .

Modna kolekcija uključuje prekrasne večernje haljine, suknje, topove, majice bez rukava, obične majice, bolera, hlače, te accessorize: torbe, remene, šalove, marame i trake za kosu.

New Store In Croatia 

Customer Service Shipping Returns Knowledge Base
Wholesale Contact Us Store Locator
Change the language to Hebrew Change the language to English Change the language to Russian Change the language to French Change the language to Italian Change the language to Spanish Change the language to Japanese
Privacy / Legal Terms Developed by: WiseGroup | gaga | Zamenhof