Online Store
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Jewelry Lifestyle Fashion She-Shy New Arrivals
Michal's World
Join Us!Login

O kompaniji i brandu

michal negrin world

Što Demi Moore, Uma Thurman, Nicole Kidman, Britney Spears, Alicia Keys i Jane Seymour imaju zajedničko pored ljepote, slave i bogatstva?

Sve spomenute holivudske zvijezde su obožavatelji nakita i modnih dodataka koji je dizajniran i proizveden u Izraelu od “kraljice” romantike, Michal Negrin.

Dizajnerica Michal Negrin već više od 20 godina kreira i izrađuje čudesan i jedinstven nakit, odjeću, modne dodatke te dekore za kuću. Sve njene kreacije inspirirane su viktorijanskim stilom.

“Uvijek kreiram prevenstveno za sebe”, kaže Michal. “Žene koje vole i kupuju moj nakit i odjeću žele nešto što će slati poruku da su drugačije i posebne bez obzira jesu li u drugom ili sedmom desetljeću života , jesu li izraelke, japanke, amerikanke, australke, meksikanke ili europljanke..

Svaki dan sama sebi pokušavam iznova predočiti što u meni budi uzbuđenje i to mi pomaže da ispunim svoju viziju i snove u svakodnevnom kreiranju novih modela. Vjerujem da radoznalost, entuzijazam i vjera u to da je sve moguće održava dijete u nama živima te nas vodi do potpunog ispunjenja.”

Inspirirana mješavinom starog i novog s izuzetnim kombinacijama boja, Michal Negrin osobno dizajnira svaki komad odjeće i nakita te modnih dodataka, raznih kućnih dekora koji nose njen potpis. Koristi različite tehnike kako bi ostala vjerna svojem neo viktorijanskom i vintage stilu.

Njen nakit i odjeća izrađeni su isključivo ručno od najfinijih materijala koji uključuju čipku, svilu, ukrašenu kristalima swarovski sa posebnim otisnutim vintage fotografijama, dok se nakit izrađuje od mješavine metala bez nikla sa swarovski kristalima.

U tvornici koja je smještena u Bat Yamu nedaleko Tel Aviva radi posebno izabran tim od preko 200 stručnjaka – umjetnika, treniranih osobno od same dizajnerice koji svakodnevno izrađuju i oslikavaju odjeću, modne dodatke i nakit.

Samo u svojoj kolekciji nakita ima više od 2 000 različitih kreacija: broševa, naušnica, narukvica, ukrasa za kosu, prstenova, medaljona, od najjednostavnijih komada nakita, pa do luksuznih večernjih kratkih ogrlica koje će vas jednostavno ostaviti bez daha.

Kroz njen rad može se vidjeti i osjetiti njena fascinacija romantizmom te prirodom, najčešće koristeći motive cvijeća i drveća. Komadi nakita variraju od ekstravagantnih-trostranih ogrlica sa žutim i crvenim kamenjem ili pak unikatne tradicionalne figure.

Jedna od njenih najizuzetnijih kreacija je ogrlica uz vrat tzv. choker a izrađuje se na način da se na končanoj podlozi ručno postavlja kristal po kristal s kamenjem gdje prevladavaju razne nijanse kristala.

U svojoj potrazi i želji da otkrije svoju osobnu viziju postaje inspiracija svjetskim modnim dizajnerima koji je nazivaju jedinstvenom modnom ikonom koja je u stanju izraditi i kreirati nosivu umjetnost.

Kada dizajnira Michal slijedi svoje srce, ne prati moderne trendove nego svoju osobnu intuiciju kako bi izrazila svoj rijedak dar i pružila ženama kreacije kojim mogu izraziti svoju nježnu stranu, ženstvenost, pa i snagu.

Bez obzira dali je njena trgovina smještena u Aventuri, Floridi, Las Vegasu, Mexicu, na Madison Aveniji u New Yorku, Windsoru, ili u glavnoj ulici Tokija svi su uređeni u istom stilu gdje imate osjećaj da ste ušli u neki drugi svijet. To je zato jer Michal kreira i svoj prepoznatljiv interijer u stilu privatnih viktorijanskih ženskih odaja sa cvjetnim slikama u mramoru, stolice i fotelje u vintage stilu koji vam istodobno pružaju i udobnost i šik. Njen unikatan stil i dizajn već se smjestio i na šalove, rukavice, zavjese za tuš kabine, kutijice za tablete, tabakere za cigarete, namještaj i već spomenutu odjeću od traperica, večernjih i dnevnih haljina, kupaćih kostima, hlaća, topova, tunika, remenja, torbi, cipela pa i olovaka, rokovnika i torbica za mobitele.

Danas u svijetu postoji preko 50 concept dućana. U samom Izraelu preko 20 trgovina, u SAD-u 7, zatim u Japanu desetak trgovina gdje su doslovno ludi za njenim kreacijama. Ima trgovine u Brazilu, Mexicu, Australiji, Taiwanu te Singapuru i Južnoj Africi.

U Europi je zasada prisutna u Rimu, Londonu, Pragu, Parizu, Madridu.

U Hrvatskoj je prisutna u concept dućanu Zagrebu u ekskluzivnom Cascade centru, te u concept dućanu u Dubrovniku na samom Stradunu.

 

 

Customer Service Shipping Returns Knowledge Base
Wholesale Contact Us Store Locator
Change the language to Hebrew Change the language to English Change the language to Russian Change the language to French Change the language to Italian Change the language to Spanish Change the language to Japanese
Privacy / Legal Terms Developed by: WiseGroup | gaga | Zamenhof